Binnen de 48u klaar voor verzending
GRATIS geschenk bij elke bestelling
Levering in BE & NL
Verzendkost vanaf 4,95€
Pamper-taart.be gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info

Bekijk hier de veelgestelde vragen rond onze pampertaarten / luiertaarten.

  1. Welke luiers gebruiken jullie in de pampertaarten? – We gebruiken steeds luiers van het merk Pampers® Premium Protection. We hebben steeds maat 1, 2, 3 en 4 op voorraad liggen.  Bij de meeste pampertaarten kan je dus kiezen welke pampermaat je wenst.
  2. Welke pampermaat kies ik voor de pampertaart? – Bij de meeste pampertaarten kan je kiezen welke pampermaat je wenst in de pampertaart. We schrijven er dan ook bij voor welke leeftijd/ gewicht deze pampermaat geschikt is.
  3. Hoevel luiers zitten er in een pampertaart? – Bij elke pampertaart staat steeds hoeveel luiers er in verwerkt zijn. Bij sommige pampertaarten kan je eveneens kiezen om een extra laag luiers toe te voegen.
  4. Hoe we een pampertaart maken? – We doen dit steeds met de grootste zorg en trachten de pampertaart steeds zo goed mogelijk na te maken zoals je kan zien op de foto.
  5. Waar kan ik een pampertaart kopen? – Je kan via de webshop jouw bestelling plaatsen. Momenteel hebben we nog geen winkel waar je ze kan komen kopen.  Afhalen kan na afspraak wel geregeld worden. We zijn gelegen te Geetbets (nabij Tienen, Sint-truiden, Halen, Zoutleeuw, Herk-de-Stad)
  6. Hoelang moet ik wachten op mijn bestelling? – We proberen er alles aan te doen om jouw bestelling de dag zelf of de dag erna klaar te maken. Meestal gaat deze dan ook nog dezelfde op de post. Om 17u doen ze de ophaling bij BPost en dit zorgt ervoor dat jouw bestelling meestal de dag erna nog kan geleverd worden (indien het geen weekend is).
  7. Is de pampertaart goed verpakt? – We pakken elke pampertaart in met voldoende fillpackpapier rond de pampertaart. Op de doos komen stickers om de vervoerder te laten weten wat de bodem van de doos is. Eveneens hangen we er een sticker op met breekbaar, zodat ze deze doos met extra zorg behandelen.
  8. Met welke pakjesdienst werken jullie? – We werken steeds met Bpost om onze pakjes te versturen. Uit ervaring weten we dat zij het beste om gaan met de pakketten die we versturen.

Heb je nog een andere vraag?

Stuur dan even een mail naar info@pamper-taart.be of chat met ons.