Binnen de 48u klaar voor verzending
Levering in BE & NL
Verzendkost vanaf 4,95€
Pamper-taart.be gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info

Algemene voorwaarden & retour policy van pamper-taart.be

Ondernemingsgegevens

Ondernemer(s) : Kaye Franckaert.
Vestigingsadres : Glabbeekstraat 252, 3450 Geetbets.
Telefoonnummer : 0486/61.79.11.
E-mailadres : info@pamper-taart.be
BTW identificatienummer : BE 0634.620.223.

Artikel 1: Algemene voorwaarden / bepalingen

De e-commerce website pamper-taart.be, een éénmanszaak met maatschappelijke zetel te Glabbeekstraat 252, 3450 Geetbets, BTW BE 0634.620.223 RPR Leuven, biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.

Onderhavige Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website (“Klant”). Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van Petiepetoe moet de Klant deze Voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze Voorwaarden, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de Klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door pamper-taart.be aanvaard zijn.

Artikel 2: Prijs

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de Klant te dragen taksen of belastingen.

Voor standaardleveringen wordt er een vaste prijs aangerekend. Dit bedrag wordt bij het afronden van de bestelling automatisch bijgeteld. Voor niet-standaard leveringen zoals dringende levering, leveringen in het weekend of feestdagen, levering van zware of grote pakketten… worden afhankelijk van de soort levering een andere leveringskost aangerekend. Deze kost is duidelijk vermeld bij het afhandelen van de bestelling.

De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

Artikel 3: Aanbod

Ondanks het feit dat de online catalogus en de e-commerce website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden pamper-taart.be niet. Pamper-taart.be is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Pamper-taart.be is in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet- of drukfouten.

Wanneer de Klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de Klant om vooraf contact op te nemen met pamper-taart.be.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door pamper-taart.be. Pamper-taart.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Artikel 4: Online aankopen

Bestellen kan vanaf de leeftijd van 18 jaar of ouder. Je geboortedatum wordt opgevraagd bij het plaatsen van een bestelling.

De Klant kan naar keuze een pakket bestellen op de website van pamper-taart.be.

Nadat de Klant een keuze gemaakt heeft wordt de Klant doorverwezen naar de betalingsinstructies.

De Klant kan kiezen uit verschillende betalingsmethodes.

  • Bancontact
  • KBC
  • Belfius
  • iDeal
  • Kredietkaart(en)

Pas nadat de Klant betaald heeft, zal de bestelling verwerkt worden.

Pamper-taart.be is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de Klant met betrekking tot bestellingen waarbij de Klant betrokken is.

Artikel 5: Levering en uitvoering van de overeenkomst

De bestelde goederen worden binnen de 3 werkdagen afgeleverd. Zaterdag, zon-, feest- en vakantiedagen gelden niet als werkdag.

Artikelen besteld via deze webwinkel worden enkel geleverd in België.

De standaardlevering gebeurt door onze SendCloud binnen de 3 werkdagen en wordt aan een vast tarief aan de Klant aangerekend. Voor dringende leveringen, leveringen op zaterdag, extra zware of grote pakketten,… worden andere extra kosten aangerekend die duidelijk op de website vermeld zijn.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 4 dagen na ontvangst van de bestelling.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet door de Klant onverwijld op straffe van verval worden gemeld aan pamper-taart.be binnen de 48 uur na levering.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door pamper-taart.be was geboden.

De koerier van SendCloud kan de leeftijd controleren bij levering.

Artikel 6: Eigendomsvoorbehoud

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de Klant, de exclusieve eigendom van pamper-taart.be.

De Klant verbindt er zich toe zo nodig derden op het eigendomsvoorbehoud van pamper-taart.be te wijzen, bv. aan eenieder die op de nog niet geheel betaalde artikelen beslag zou komen leggen.