Binnen de 48u klaar voor verzending
Levering in BE & NL
Verzendkost vanaf 4,95€
Pamper-taart.be gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info

Betaling en verzending bij Pamper-taart.be

Betaling

De betaling gebeurt via het online Mollie platform. De eventuele kosten voor betaling zijn altijd inbegrepen in de prijs van uw bestelling.

U kan betalen op onze website met:

  • Bancontact
  • Belfius app
  • Kbc app
  • Ideal
  • Kredietkaart (Visa & Mastercard)

Verzending

betaling en verzending

De verzending van uw pakket naar een Bpost punt in België is 4,95€.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Bpost verzenddienst. Wij versturen de bestelling naar jouw gewenst Bpost punt. De meeste pakketten worden binnen de 1 à 3 werkdagen na bestelling in het postpunt afgeleverd.

De verzending van uw pakket naar een adres in België is 5,95€.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Bpost verzenddienst. Wij versturen altijd naar het opgegeven adres. De meeste pakketten worden binnen de 1 à 3 werkdagen na bestelling aan huis aangeboden.

Wilt u zeker zijn dat uw pakketje u nog op tijd bereikt (voor bvb. het weekend) kan u altijd met ons contact opnemen op het nummer 0486/61.79.11

Voor een bestelling naar Nederland wordt er 6,95€ gerekend.

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de bezorgdienst van Bpost. De verzendtijd is gelijklopend met België en ook hier kunnen we normaal binnen de 1 à 3 werkdagen leveren.

Wilt u zeker zijn dat uw pakketje u nog op tijd bereikt (voor bvb. het weekend) kan u altijd met ons contact opnemen op het nummer 0032 486 61  79 11