Binnen de 48u klaar voor verzending
Levering in BE & NL
Verzendkost vanaf 4,95€
Pamper-taart.be gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info

In het bedrijfsleven is het vieren van belangrijke levensgebeurtenissen van werknemers en collega’s een prachtige manier om een positieve en ondersteunende werkomgeving te creëren. Een geboorte is zo’n bijzondere gelegenheid die vraagt om een attent gebaar. Waarom niet kiezen voor een origineel geboortegeschenk dat niet alleen uniek is, maar ook nog eens op het btw-nummer van jouw bedrijf kan worden aangekocht? Onze webshop biedt een prachtige selectie van geschenken die zowel persoonlijk als professioneel zijn.

Onze unieke collectie

In onze webshop hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van originele pampertaarten / geboortegeschenken die perfect passen bij deze speciale gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde geschenken of pampertaarten wij hebben het allemaal. Onze producten worden met liefde en vakmanschap vervaardigd, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten.

BTW-aftrek voor bedrijven

Wist je dat je deze prachtige geschenken ook op het btw-nummer van jouw bedrijf kunt aankopen? Bij ons is het mogelijk om zakelijke bestellingen te plaatsen, waardoor je kunt profiteren van belastingvoordelen. Het aankopen van relatiegeschenken op btw-nummer maakt het niet alleen gemakkelijk voor jouw bedrijf om zorgvuldig gekozen geschenken te geven, maar het is ook een praktische manier om te investeren in de tevredenheid van jouw werknemers.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig. Bezoek onze webshop en ontdek ons assortiment geboortegeschenken. Kies het perfecte cadeau voor jouw werknemer of collega en voeg het toe aan jouw winkelwagen. Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om jouw btw-nummer in te voeren. Wij zorgen vervolgens voor de rest, zodat het geschenk op een professionele manier wordt verpakt en op het door jou gekozen adres wordt bezorgd.

Ontdek vandaag nog ons assortiment en maak van de geboorte van een kind een nog gedenkwaardiger moment in het leven van jouw werknemers en collega’s!