Binnen de 48u klaar voor verzending
Levering in BE & NL
Verzendkost vanaf 4,95€
Pamper-taart.be gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info

Welke maat van Pampers® heeft een baby/peuter nodig?

Met het brede assortiment aan maten kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen! Laten we een kijkje nemen naar de verschillende maten van Pampers® die beschikbaar zijn in België, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw baby.

De verschillende maten:

1. Maat 0 (Newborn):

Deze maat is speciaal ontworpen voor pasgeborenen. Ze zijn extra zacht en hebben een speciale uitsparing voor de navelstreng, waardoor ze perfect zijn voor de eerste dagen van je baby’s leven.

2. Maat 1 (Newborn):

Maat 1 is geschikt voor baby’s met een gewicht van +/- 2 tot 5 kilogram. Deze luiers zijn ideaal voor pasgeborenen en bieden een goede pasvorm en bescherming tegen lekken.

3. Maat 2 (Mini):

Maat 2 is geschikt voor baby’s met een gewicht van +/- 4 tot 8 kilogram. Deze luiers hebben een zachte pasvorm en zijn perfect voor baby’s die net iets meer dan maat 1 nodig hebben.

4. Maat 3 (Midi) – Standaard maat in onze pampertaarten, themataarten en andere geschenken:

Maat 3 is geschikt voor baby’s met een gewicht van +/- 6 tot 10 kilogram. Deze luiers bieden meer absorptie en bescherming en zijn ideaal voor baby’s die wat meer bewegen.

5. Maat 4 (Maxi):

Maat 4 is geschikt voor baby’s met een gewicht van +/- 9 tot 14 kilogram. Deze luiers zijn ontworpen om comfortabel te blijven zitten, zelfs tijdens het spelen en bewegen.

6. Maat 5 (Junior):

Maat 5 is geschikt voor baby’s met een gewicht van +/- 11 tot 25 kilogram. Deze luiers bieden langdurige bescherming en zijn perfect voor actieve kleintjes die de wereld willen verkennen.

7. Maat 6 (Extra Large):

Maat 6 is geschikt voor baby’s met een gewicht van meer dan 16 kilogram. Deze luiers bieden maximale bescherming en zijn perfect voor oudere baby’s en peuters.

Hoe Kies Je de Juiste Maat?

Het kiezen van de juiste maat Pampers® voor jouw kleintje is essentieel voor comfort en bescherming tegen lekken. Let bij het kiezen van de maat op het gewicht en de leeftijd van je baby, en zorg ervoor dat je regelmatig controleert of de luier nog goed past naarmate je kleintje groeit.

Conclusie:

Met de verschillende maten van Pampers® die beschikbaar zijn in België, kun je gemakkelijk de perfecte pasvorm vinden voor jouw kleintje, vanaf de eerste dagen tot aan de peuterjaren. Vertrouw op je instinct als ouder en kies de maat die het beste past bij de behoeften van jou en je baby.