De betaling gebeurt via het online platform. De eventuele kosten voor betaling zijn altijd inbegrepen in de prijs van uw bestelling.


U kan betalen op onze website met:
- Bankcontact
- Belfius app
- Kbc app
- Ideal

De verzending van uw pakket naar een adres in België is gratis. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Bpost verzenddienst. Wij versturen altijd naar het opgegeven adres. Indien u toch liever laat versturen naar een postpunt of automaat kan u dit als opmerking plaatsen bij uw bestelling. De meeste pakketen worden 2-3 werkdagen na bestelling aan huis aangeboden. Wilt u zeker zijn dat uw pakketje u nog op tijd bereikt (voor bvb. het weekend) kan u altijd met ons contact opnemen op het nummer 0470/54 25 64.

Voor een bestelling naar Nederland wordt een meerprijs van gerekend. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de bezorgdienst van Bpost. De verzendtijd is gelijklopend met België en ook hier kunnen we normaal binnen 2-3 werkdagen leveren. Wilt u zeker zijn dat uw pakketje u nog op tijd bereikt (voor bvb. het weekend) kan u altijd met ons contact opnemen op het nummer 0032 470 54 25 64

© 2018 - 2022 Pamper-taart.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel